[ Annons ]

Foto: Shutterstock
Publicerat 28 juni, 2019

Jernhusen rekryterar från Platzer

Roger Sundbom är ny regionschef på Jernhusen region väst. Han kommer närmast från Platzer Fastigheter och rollen som chef projektutveckling.

Roger Sundbom får ansvar för Jernhusens totala utvecklingsportfölj i västra Sverige. På sitt skrivbord kommer han bland annat ha den nya stadsdelen Region City intill Göteborgs Centralstation och utvecklingen av centralstationsområdet i Varberg.

[ Annons ]

– Det är med ödmjukhet och energi jag nu tar mig an denna nya utmaning. Jag ser fram emot att få lära känna Jernhusens medarbetare och verksamhet, och det känns väldigt spännande att få möjlighet att arbeta med stadsutveckling i de verkligt centrala lägena. Jag är övertygad om att vi på Jernhusen tillsammans kommer att kunna utveckla stationsnära stadsdelar i världsklass, säger Roger Sundbom i en kommentar.

Cecilia Pettersson, chef affärsområde Projektutveckling på Jernhusen, kommenterar rekryteringen så här:

– Med sin erfarenhet av att utveckla och leda organisationer blir Roger en viktig förstärkning i den fortsatta utvecklingen av våra projekt, säger Cecilia Pettersson, chef affärsområde Projektutveckling på Jernhusen.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]