[ Annons ]

Jeanette Saveros lämnar en vd-post för en annan. I maj tillträder hon sin nya tjänst hos Arcona. Foto: Arcona
Publicerat 5 april, 2016

Jeanette Saveros blir ny vd för Arcona

Jeanette Saveros blir ny vd för Veidekkes dotterbolag Arcona. Hon kommer närmast från en roll som vd för Hifab. Samtidigt utses Anders Arfvén till ny styrelseordförande för Arcona.

– Jeanette har en gedigen erfarenhet som ledare och har visat att hon kan skapa goda resultat. Hon har erfarenhet från bland annat strategiutveckling, positionering och organisation. Styrelsen är enig om att Jeanette är rätt person att ta sig an vd-rollen i Arcona samt att fortsätta genomförandet av att utveckla våra kunders affärer och säkerställa en lönsam tillväxt samt att attrahera och behålla medarbetare, säger Anders Arfvén, affärsområdeschef för Veidekke Bygg.

[ Annons ]

– Jag är mycket glad över förtroendet och utmaningen och ser fram emot att tillsammans med Arconas medarbetare ytterligare stärka marknadspositionen i Stockholm och Uppsalaregionen. Strategin är lagd och vi håller fortsatt kurs med fokus på att utveckla arbetssättet Lean Construction med kunderna i centrum, säger Jeanette Saveros.

Jeanette tillträder sin tjänst som vd för Arcona den 2 maj.

Anders Arfvén har valts till ny styrelseordförande för Arcona och ersätter därmed Per-Ingemar Persson. Hans breda erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och djupa kunskap om marknad och kundkrav blir ett värdefullt tillskott i styrelsearbetet.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]