[ Annons ]

Ulrika Burman, Kontorschef, PreOpening Management. Foto: Peter Nilsson
Publicerat 24 februari, 2021

”Jag drivs av att se projekt och människor utvecklas”

Namn: Ulrika Burman. Titel: Kontorschef på PreOpening Management AB. Uppdrag: Projektleda om- och nybyggnationer av hotell och restaurang. 

Känns det inte osäkert att i dessa tider arbeta med hotell- och restaurangbranschen?

– Nej, vi har många olika kunder så som fastighetsägare, hotell- och restaurangoperatörer. Besöksnäringen kommer fortfarande vara en viktig del i samhällsutvecklingen, där är vi en viktig del i den utvecklingen. Vi arbetar med att analysera vad som passar bäst på just denna plats, utifrån storlek av lokal med tanke på kundunderlag utbud med mera. Vi arbetar för att både fastighetsägare och operatörer ska få lönsamhet på längre sikt.

[ Annons ]

Varför tog du det här klivet?

– PreOpening är ett företag med medarbetare som besitter mycket kunskap om alla delar i processen vi arbetar med. Att få leda och vara en del av teamet ser jag som en förmån och jag ser fram emot att få ta del av deras kunskaper. Jag drivs av att se människor utvecklas och växa i sina roller.

Vad tänker du om den närmaste framtiden?

– Det är spännande att vara mitt i denna stora förändring som ingen vet vad det kommer att innebära för framtiden. Under pandemin har hotell och restaurangbranschen blivit otroligt hårt drabbade. Trots den tuffa tiden så upplever jag att det finns en framåtanda och en framtidstro och att många verkligen brinner för sina verksamheter. Jag ser fram emot att få komma tillbaka till det nya normala så att vi kan utveckla framtiden tillsammans med våra kunder.

TRE YRKEN SOM JAG SKULLE VILJA TESTA
Konstnär

– Att få skapa fritt i olika material och utan några begränsningar hade varit fantastiskt.
Upptäcksresande
– Det vore spännande att få uppleva och möta människor i andra kulturer. Vi har mycket att lära av varandra.
Trädgårdsmästare
– Det är en lycka att få skörda och äta det man själv har planterat.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]