[ Annons ]

Skärmdump från youtubeklippet "Plogen, Harven och Gullvivan – en film om Einar Mattsson och våra värderingar" där det går att se och höra kören.
Publicerat 8 december, 2020

Inställt: Snart dags för den årliga julkonserten

I drygt tio år har Einar Mattsson-kören haft stående uppträdanden vid bolagets luciafirande och julfesten. I år är det som så mycket annat inställt.

En av kördeltagarna är Isak Larsson. Till vardags arbetar han med digital verksamhetsutveckling. I år har det handlat mycket om att internt utveckla formerna för distansarbete. Något som också kommit till nytta i körverksamheten.

– Vi har haft ett par träffar via Teams och Zoom. Men det blir såklart lite speciellt. För halva grejen med att sjunga i kör är ju att göra det tillsammans. Så det blir inte riktigt samma upplevelse. Det blir mer en social grej för att ändå hålla ihop det.

[ Annons ]

Körsång är en av flera gemensamma friskvårdsaktiviteter inom Einar Mattsson, här finns allt från fotboll till yoga.

– Att kunna träffas i något annat sammanhang än enbart jobbet betyder mycket. Det skapar också en möjlighet att möta kollegor som man kanske inte jobbar med dagligen, säger Isak Larsson.

Bland kördeltagarna finns också bolagets koncernchef Stefan Ränk samt syskonen Kristina och Anders som han delar ägandet med.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]