[ Annons ]

Foto: Unibail-Rodamco-Westfield.
Publicerat 4 februari, 2021

Inomhusgolf öppnar i Mall of Scandinavia

Mall of Scandinavia fortsätter att bredda sitt upplevelseutbud. Nu lanserar man virtuella golfbanor där besökarna kan prova på virtuella versioner av golfbanor runt om i världen.

Konceptet öppnar den 6 februari i Mall of Scandinavia och i Täby Centrum. Golfspelare, oavsett nivå kan då prova på golfsimulatorer och virtuella golfbanor, utmana sig själva och samtidigt få ta del av olika typer av mätverktyg och spelstatistik. 

– Det känns verkligen roligt att vi kan vara med att möjliggöra för golffantaster att utöva sporten året runt och samtidigt utmana oss själva att testa på nya koncept inom nya kategorier. Upplevelser och aktivitetsbaserade koncept är någonting som vi verkligen tror starkt på och vi ser nu fram emot att välkomna alla besökare till våra nya inomhusgolfanläggningar i Westfield Mall of Scandinavia och i Täby Centrum, säger Jurn Hoeksema som är VD för Unibail-Rodamco-Westfield i Norden.

[ Annons ]

Leverantör av golfsimulatorerna är IndoorGolfGroup och banorna bokas via företagets hemsida.

– Vi är mycket glada över att kunna öppna upp två anläggningar i Unibail-Rodamco-Westfields lokaler denna vinter. Vi hoppas därmed kunna göra golf året runt ännu mer tillgängligt för golfare i Stockholmsområdet. Dessa etableringar gör det möjligt att kombinera golf med andra aktiviteter som att gå på restaurang, shoppa eller bara ta en kort golfpaus från jobbet. Golf i vårt koncept passar alla från elitspelare till nybörjare, säger Fredrik Wredmark VD och CO-founder av IndoorGolfGroup.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]