Foto: Ikea.
Publicerat 10 maj, 2017

Ikea öppnar popup-butik i Stockholm

Ikea öppnar sin första popup-butik för kök i Mood-gallerian i Stockholm. Butiken kommer inrymma ett showroom på 355 kvadratmeter och möjlighet för besökarna att göra beställningar för hemleverans.

AMF Fastigheter som äger och förvaltar Mood-kvarteret är glada att kunna erbjuda besökarna en ny pop up-butik till sommaren.

[ Annons ]

– Det är så spännande att Ikea kommer till oss i Mood-kvarteret. Vi utvecklar en öppen och inspirerande plats med stark puls för mer liv i city. Att Ikea valt att öppna sin kökspop-up hos oss innebär att kvarterets starka läge förbättras ytterligare, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef hos AMF Fastigheter.

Under 2017 utvecklas Mood-kvarteret ytterligare bland annat genom terrasseringar med nya restauranger längs Jakobsbergsgatan.

– Vi vill vara på platser där människor rör sig och här i Mood-kvarteret kan kunderna enkelt nå oss samtligt som vi lär oss mer om hur människor vill möta Ikea på nya sätt. När vi nu öppnar denna pop-up mitt i hjärtat av city möter vi efterfrågan av Ikeas kök som vi vet finns hos stockholmarna, säger Håkan Svedman, landschef Ikea Sverige.

Ikeas pop-up håller öppet till slutet av februari 2018. Besökarna kommer att kunna planera och köpa kök med hemleverans och montering. Även tjänster som mätservice och installationsservice erbjuds. Dessutom finns sortimentet på Ikea.se tillgängligt för beställning med hemleverans.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]