Foto: IBAB
Publicerat 7 januari, 2020

IBAB rekryterar vd

Patrik Johansson är ny vd för Borås stads fastighetsbolag, Industribyggnader i Borås, IBAB. Han kommer närmast från Ekasjö Fastighetsutveckling.

Patrik Johansson har även en bakgrund som förvaltningschef i Gislaveds kommun, samt erfarenhet från olika ledande befattningar i fastighetsbranschen både inom näringslivet och offentlig verksamhet.

[ Annons ]

– Jag är mycket glad och ödmjuk inför uppdraget att utveckla Industribyggnader i Borås vidare i framtiden tillsammans med styrelse och kompetent personal, säger Patrik.

Industribyggnader i Borås AB ingår i koncernen Borås Stadshus, och ska enligt ägardirektivvara ett ”komplement till utbudet på orten samt vara en aktör inom den kommunala exploateringsverksamheten för att bevaka möjligheter för strategiskt viktiga fastighetsförvärv.”

– Framför oss ligger närmast utveckling av området för Borås Event, uppgradering av Borås Arena 2.0 samt spännande, strategiska fastighetsförvärv för att medverka till stadens utveckling, avslutar Patrik Johansson, vd, Industribyggnader i Borås.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]