Publicerat 19 januari, 2023

Hyresvärdarna som kan vinna Kundkristallen

Nu är det klart vilka fastighetsbolag som kan vinna årets Kundkristallen, priset där privata och kommunala fastighetsbolag belönas för sin service och kvalitet.

För artonde året i rad ska fastighetsbranschens pris, ”Kundkristallen”, delas ut. Tävlingen där fastighetsbolag tävlar i att erbjuda bästa service och kvalitet. Nomineringarna har utsetts bland de stora och medelstora företag som under 2022 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo. 

Ett av de nominerade bolagen är Lundbergs Fastigheter som genom åren tagit emot flera Kundkristaller. De tävlar i kategorierna Högsta Serviceindex, Högsta produktindex och Högsta Profil.

[ Annons ]

– Vi känner oss både stolta och ödmjuka inför de här fina nomineringarna. Vi pratar ofta om att våra kunder är det viktigaste vi har. Att vi fortsätter få så fina betyg från våra hyresgäster är en bekräftelse på att organisationens målmedvetna arbete för att skapa en ännu bättre kundupplevelse gör skillnad, kommenterar Peter Lundgren, regionchef Väst på Lundbergs Fastigheter.

Även Mannersons Fastigheter är nominerade till priset, och är även de representerade i kategorierna Högsta Serviceindex, Högsta produktindex och Högsta Profil.

– Det är en ynnest att återigen få bli nominerade. Vi har ett fantastiskt målmedvetet team som genomgående levererar en marknadsledande service till våra hyresgäster, säger Carl-Fredrik Grönhagen, VD på Mannersons Fastigheter, i en kommentar.

Priserna delas ut på Berns i Stockholm den 9 februari.

Samtliga nomineringar hittar du här.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]