[ Annons ]

Granngården öppnar i Nyköping. Foto: Granngården.
Publicerat 19 september, 2016

Hyr ut till Granngården i Nyköping

Kungsleden har tecknat ett hyresavtal med Granngården om 2 090 kvadratmeter butiksyta samt 540 kvadratmeter mark i fastigheten Gumsbacken 12 i Nyköping.

Fastigheten Gumsbacken 12 är en del av handelsplatsen Gumsbacken som ligger längs E4:an, vid den södra infarten till Nyköping och med bra läge även för den som ska till och från Oxelösund.

[ Annons ]

Handelsplatsen erbjuder ett varierat utbud av handel så som livsmedel, hemelektronik, trädgård och mode. Bland övriga företag i området syns bland andra Willys och El-Giganten.

I och med att Granngården flyttar in förstärks Gumsbackens utbud med Granngårdens breda sortiment inom trädgård, häst- och ryttare, husdjur, maskin samt en utemarknad innehållande växter och inspiration.

– Nyköping är en stad som vi länge önskat etablera oss i. Det är därför extra roligt att inleda 2017 med att öppna en butik som erbjuder kunderna i Nyköping allt för det jordnära livet, säger Olof Fransson på Granngården.

Det nya hyresavtalet är sjuårigt och Granngården tillträder sin butik den första januari 2017.

– Vi är väldigt glada att kunna hälsa Granngården välkommen till oss på Gumsbacken. Området är i början av ett förändringsarbete som ska leda till att det återtar sin tidigare starka position i Nyköpings- och Oxelösundsregionen, säger Sven Stork, regionchef Stockholm Kungsleden.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]