Alla kurser behandlar vanliga frågor och problem i fastighetsbranschen.
Publicerat 27 juni, 2016

Hundratals kurser att välja på i höst

Sugen på vidareutbildning efter semestern? I höst anordnar Fastighetsägarna ett hundratal utbildningstillfällen inom bland annat förvaltning, ekonomi och lokalhyresjuridik. Nu är anmälan öppen.

Vad händer med hyresavtalet när ens lokalhyresgäst går i konkurs? Det är en av alla frågor som tas upp under kursen ”Lokalhyresrätt – vanliga praktiska problem”. Det är en av höstens drygt hundratal kurstillfällen som nu ligger uppe för anmälning på Fastighetsägarnas utbildningsportal. Områden som täcks in är hyresjuridik, förvaltning, ekonomi, bostadsrättsförening, kommunikation och stadsutveckling.

[ Annons ]

I höst satsar organisationen dessutom extra på utbildningar som tar upp olika aspekter av lokaluthyrning.

– Hyresjuridiken för lokaler är komplicerad och det finns många områden där fel både kan bli kostsamma och få oönskade konsekvenser för fastighetsägare. Därför har vi utökat antalet kurstillfällen som fokuserar på just kommersiella lokaler, säger Katja Kalda, nationell utbildningskoordinator för Fastighetsägarna Utbildning.

Kurserna med lokalinriktning vänder sig både till kommersiella ägare, och till fastighetsägare som har enstaka lokaler i sitt bestånd.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]