Per-Arne Rudbert. Foto: Humlegården
Publicerat 13 april, 2016

Humlegårdens vd avgår

Efter 17 år på sin post kliver Per-Arne Rudbert av tjänsten som vd för fastighetsbolaget Humlegården. Han lämnar sitt jobb efter sommaren.

Per-Arne Rudbert avgår som vd för Humlegården Fastigheter den 31 augusti, en tjänst han tillträdde i maj 1999.

[ Annons ]

– Under sina 17 år som vd har Per-Arne framgångsrikt bidragit till Humlegårdens starka utveckling. Humlegården är numera fjärde största fastighetsbolag för kontor på Stockholmsmarknaden. När han tillträdde uppgick marknadsvärdet på fastigheterna till 1,5 mdr, idag är det 15,6 mdr, säger Tomas Eriksson, styrelseordförande för Humlegården.

– Styrelsen har kommit fram till att den stabila och starka position Humlegården nu har skapar bra förutsättning för en ordnad succession. Vi påbörjar nu därför rekryteringsarbetet av ny vd, fortsätter Tomas Eriksson.

– Jag är väldigt stolt över vad mina medarbetare och jag åstadkommit genom åren. Jag lämnar efter mig ett starkt växande och innovativt fastighetsbolag med fokus på kunder, arkitektur och hållbarhet. Utöver att tacka medarbetare vill jag också framföra ett stort tack till ägare och övriga i länsförsäkringsgruppen där många blivit vänner för livet, säger Per-Arne Rudbert.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]