Solna strand. Foto: Humlegården Fastigheter.
Publicerat 14 juni, 2016

Humlegården tecknar avtal med QleanAir Scandinavia

Humlegården Fastigheter har tecknat ett 7-årigt hyresavtal med QleanAir Scandinavia. Bolaget lämnar sina tidigare lokaler på Södermalm i Stockholm och flyttar till Torggatan 13 i Solna strand.

I Solna strand kommer QleanAir Scandinavia hyra cirka 1 300 kvadratmeter och etablera sitt huvudkontor, R&D center och showroom. Inflyttningen sker i slutet av augusti 2016.

[ Annons ]

– Att våra lokaler attraherar hyresgäster i konkurrens med Stockholms innerstad ser vi som ett tydligt kvitto på att våra satsningar på Solna strand som område är helt rätt, säger David Johansson, Fastighetschef, Humlegården Fastigheter AB, i ett pressmeddelande.

Fastigheten är belägen i Solna strand i ett väletablerat kontorsområde där det idag arbetar över 10 000 människor. Stadsdelen har expanderat kraftigt under senare år och huserar idag ett flertal stora företag och myndigheter.

– Vi sökte ett kontor där vi kunde kombinera kontorsplatser, produktutveckling och prototypverkstad med ett showroom, allt i ett plan och med enkel access och bra synlighet för våra besökare. I Solna strand fann vi ett område med karaktär, bra serviceutbud och goda kommunikationer, säger Dan Pitulia, vd QleanAir Scandinavia.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]