[ Annons ]

Humlegården Fastigheter har skrivit hyreskontrakt med DEKRA Industrial AB om 2 240 kvm på Hemvärnsgatan 11 i Solna strand.
Publicerat 7 januari, 2013

Humlegården hyr ut 2 240 kvadrat till robotutvecklare

Humlegården Fastigheter har skrivit hyreskontrakt med DEKRA Industrial AB om 2 240 kvm på Hemvärnsgatan 11 i Solna strand.

Lokalerna omfattas av såväl kontorslokaler som specialanpassade verkstadsytor för teknisk kontroll samt en bassäng för utveckling av robotar i undervattensmiljö. Inflyttning sker i september 2013.

[ Annons ]

– Vi är väldigt nöjda med att vi har kunnat tillgodose de speciella lokalbehov som Dekra har. Tillsammans har vi sett möjligheterna och hittat bra lösningar både för kontorslokalerna och för de tekniska ytorna. Vi välkomnar Dekra till Solna strand och ser deras långsiktiga beslut som ytterligare ett bevis på områdets kommunikativa läge, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

”Vi sökte en lokal där vi hade väldigt speciella krav, dels på de tekniska ytorna och dels på kontorsytorna, där maximal flexibilitet är viktigt för oss. Lättillgänglighet och tillgång till serviceinrättningar i kontorets närhet var också viktigt. Tillsammans med Humlegården lyckades vi hitta en lokallösning som uppfyller våra högt ställda krav”, säger Jörgen Backersgård, vd på Dekra Industrial AB.

Dekra finns på 30 orter i Sverige och är Europas ledande företag inom teknisk kontroll med 29 000 medarbetare i 50 länder. Inom lokalerna ryms även Dekra Automotive som är en ledande aktör inom kontrollbesiktning av fordon.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]