Johan Larsson har anställts som marknadsområdeschef på Humlegården Fastigheter. Foto: Castellum.
Publicerat 8 december, 2016

Humlegården anställer från Castellum

Humlegården har rekryterat Johan Larsson till rollen som marknadsområdeschef. Han kommer närmast från Castellum och tillträder sin tjänst den i februari 2017.

Genom rekryteringen av Johan Larsson förstärker Humlegården avdelningen Kommersiell förvaltning. Han kommer att ansvara för delar av Humlegårdens fastighetsbestånd i Stockholms innerstad.

[ Annons ]

Johan Larsson kommer närmast från Castellum, där han arbetat som kommersiell förvaltare i Stockholm med fokus på bolagets bestånd i söderort. Han har en examen från Lunds tekniska högskola där han studerat till civilingenjör i lantmäteri.

Johan Larsson ersätter Jens Folkesson, som har internrekryterats till avdelningen för investering och utveckling på Humlegården, där han nu är verksam som projektchef.

– Våra marknadsområdeschefer har en viktig funktion i bolaget då de fokuserar på fastigheternas operativa och strategiska utveckling och ansvarar för såväl kundrelationen som fastigheternas ekonomiska utveckling. Vi ser fram emot att välkomna Johan till vårt team, han har stor erfarenhet av Stockholmsmarknaden och delar vår uppfattning om att nöjda kunder är centralt i förvaltningen av fastigheter, säger Peter Lind.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]