Foto: Hufvudstaden.
Publicerat 14 februari, 2020

Hufvudstaden satsar på coworking

I början av 2021 lanserar Hufvudstaden coworkingaktören Cecil Coworking i Bibliotekstan, i Stockholm. Arbetsplatser i ett attraktivt läge, en förstklassig service och ett professionellt nätverk utlovas.

Cecil Coworking är Hufvudstadens första coworkingprojekt i egen regi. När den står klar efter årsskiftet finns finns det plats för runt 300kontorsplatser på cirka 3 000 kvadratmeter.

[ Annons ]

– Vi har under de senaste åren sett ett förändrat kundbehov där intresset för coworking ökat. Två av Hufvudstadens styrkor, att äga fastigheter i centrala citylägen och att ge förstklassig personlig service till våra hyresgäster, utgör också grunden för ett attraktivt coworking-koncept. Vi vill med Cecil Coworking skapa ett erbjudande som ger medlemmarna de bästa förutsättningarna för att bli framgångsrika, säger Anders Nygren, affärsområdeschef Stockholm, Hufvudstaden.

Namnet Cecil kommer från den anrik restaurangen med samma namn, som 1917 slog upp dörrarna i samma fastighet, som redan då ägdes av Hufvudstaden.  Redan då

– Det känns väldigt kul att kunna knyta ihop historien genom att ge vårt coworking-koncept namnet Cecil. Fastigheten på Biblioteksgatan 5, där restaurang Cecil öppnade år 1917, ägdes redan då av Hufvudstaden. Nu ger vi Cecil nytt liv ett stenkast därifrån, i korsningen Smålandsgatan och Norrlandsgatan. Vi tillför därmed ytterligare energi, kreativitet och rörelse i Biblioteksstan, säger Anders Nygren.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]