Foto: Hufvudstaden.
Publicerat 12 maj, 2020

Hufvudstaden hyr ut till Feelgood i Göteborg

Hälsoföretaget Feelgood har tecknat hyresavtal om drygt 1 000 kvadratmeter med Hufvudstaden en fastighet vid Östra Hamngatan 26 i Nordstan, Göteborg.

– Vi är glada över att Feelgood väljer att etablera sig hos oss i bästa läge. Med nya attraktiva lokaler möjliggörs effektivitet i lokaldisponering och ökad kundupplevelse, säger Anki Håkansson, förvaltningschef för affärsområdet Göteborg på  Hufvudstaden.

Feelgood är ett hälsoföretag som finns över hela Sverige och vänder sig till företag, organisationer och privatpersoner. Bolaget hjälper företag och organisationer att förbättra produktiviteten och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.

[ Annons ]

– Vi på Feelgood har valt att tillsammans med Hufvudstaden utforma nya lokaler för vår verksamhet i Göteborg med fokus på att det ska vara den bästa arbetsmiljön för såväl våra medarbetare som kunder. Vi har valt lokaler i bästa läge på Östra Hamngatan 26 i Nordstan för att våra kunder ska ha lätt att ta sig till oss. Vi ser fram emot att ta emot våra medarbetare och kunder i Feelgoods nybyggda enhet från och med hösten 2020, säger Niklas Mahlin ekonomichef på Feelgood.

Feelgood har idag 750 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på cirka 120 platser i Sverige. Feelgood grundades 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]