[ Annons ]

Frida Wijkström och Karl Palm. Foto: Hufvudstaden.
Publicerat 13 december, 2021

Hufvudstaden chefrekryterar dubbelt

Frida Wijkström och Karl Palm är ny chef affärsområde Stockholm respektive chef affärsutveckling på Hufuvstaden. Båda tar samtidigt plats i bolagets ledningsgrupp.

Anders Nygren tillträder som vd för Hufvudstaden i början av nästa år. I samband med detta tillsätts alltså två tjänster av Frida Wijkström och Karl Palm.

Frida Wijkström är utbildad civilingenjör och har arbetat hos Hufvudstaden i två omgångar sedan 2008. Hon har bland annat varit förvaltningschef för Stockholm Väst respektive Parkaden och nu senast chef för Hufvudstadens Cecil Coworking.

[ Annons ]

Karl Palm kommer närmast från rollen som Hufvudstadens projektchef i Stockholm. Han är utbildad högskoleingenjör och har varit anställd sedan 2014. 

– Jag är mycket glad över att vi lyckats internrekrytera två mycket kompetenta och erfarna personer till viktiga ledningspositioner i bolaget. Jag har jobbat nära både Frida och Karl under flera år och sett vilket driv och engagemang de båda har. Ovärderliga egenskaper som kommer att vara en stor tillgång i deras nya chefsroller och i arbetet tillsammans med oss övriga i koncernledningen, säger Anders Nygren, tillträdande vd Hufvudstaden.

Han ersätter därmed Ivo Stopner, som går i pension efter mer än 30 år i bolaget, varav de senaste 22 åren som vd.

– Det har varit oerhört stimulerande och utvecklande att under så lång tid haft förmånen att leda detta fina företag. Jag känner mig mycket trygg med att lämna över stafettpinnen till Anders Nygren som tillsammans med övriga i koncernledningen och bolagets alla kompetenta och engagerade medarbetare kommer ta Hufvudstaden vidare in i framtiden, säger vd Ivo Stopner.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]