[ Annons ]

Ordförande HSB Värmland Tore Olsson och tillträdande vd Jessika Lundgren.
Publicerat 28 november, 2019

HSB Värmland rekryterar vd

Jessika Lundgren är ny vd för HSB Värmland. Hon kommer närmast från ett uppdrag som trafikdirektör för Region Värmland.

Jessica Lundgren tillträder sin tjänst den 1 mars 2020 och valet på henne föll efter en noggrann rekryteringsprocess, enligt Tore Olsson, ordförande HSB Värmland.

[ Annons ]

– Hon har sedan tidigare en lång och bred erfarenhet inom fastighetsbranschen. Med digitaliseringen i samhället står vi i vår bransch, som många andra, inför anpassning och utveckling av våra tjänster. Med Jessikas personlighet och erfarenhet känner vi oss trygga med att hon kommer medverka till att HSB Värmland även i framtiden kommer vara en av de bästa leverantörerna av tjänster inom fastighetsförvaltning och bostadsutveckling i Värmland, säger han i en kommentar.

Jessika Lundgren säger i ett uttalande att hon är glad, stolt och hedrad över att styrelsen utsett henne till ny vd för HSB Värmland.

– HSB är ett starkt varumärke och organisationen fyller snart 100 år. Jag kommer till en skicklig organisation och jag ser verkligen fram emot att tillsammans med medarbetare, styrelse och medlemmar leda organisationen in i framtiden. Precis som många andra i branschen så kommer HSB behöva jobba målmedvetet med att hitta nya arbetssätt och affärer för att fortsätta vara en stark aktör både i Värmland och i riket. Jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att göra en spännande resa.

Fram till dess att Jessika Lundgren tillträder 1 mars är chefen för den tekniska förvaltningen, Per Wikstrand tillförordnad vd.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]