[ Annons ]

Håkan Dahlberg, ny affärsområdeschef i Gävleborg, HSB Södra Norrland.
Publicerat 1 juni, 2020

HSB Södra Norrland tillsätter affärsområdeschef

Håkan Dahlberg är ny affärsområdeschef i Gävleborgs län för HSB Södra Norrland.  Han har jobbat 29 år inom HSB, senast som arbetsledare i Söderhamn.

Håkan Dahlberg tillträder som affärsområdeschef den första juni och tar därmed över efter Patrik Uggla, som går vidare till nya utmaningar. 

– Företaget har växt otroligt snabbt under Patriks tid och i Gävleborg har vi nu 170 bostadsrättsföreningar som kunder. Den stora utmaningen för mig är att förvalta detta förtroende, säger Håkan Dahlberg.

[ Annons ]

Håkan Dahlberg har lång erfarenhet av HSB:s verksamhet efter att arbetat i flera olika roller, främst på den tekniska sidan, men även i en del utvecklingsprojekt. För de flesta kunder i framför allt Hälsingland är han välkänd sedan tidigare. Han kommer att gå parallellt med Patrik en tid för att hinna bekanta sig mer med kunderna i Gästrikland.

– Vi är unika i vår förvaltning, och upplevs som närvarande, trygga och flexibla inom vårt område, vilket innebär att vi har ett stort förtroende på den lokala marknaden. Det är spännande och något jag ska förvalta och utveckla ytterligare, säger Håkan Dahlberg.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]