[ Annons ]

Foto: HSB Malmö.
Publicerat 24 augusti, 2021

HSB Skåne rekryterar fastighetschef

Mikael Jönsson är ny fastighetschef på HSB Skåne. Han kommer närmast från en kombinerad tjänst som vd på HSB Landskrona och vice vd på HSB Malmö.

Mikael Jönsson har arbetat inom HSB under tio år och har dessutom erfarenhet av såväl utveckling av Samhall som av att driva hotell- och konferensanläggningar.

– Inom HSB har vi möjlighet och resurser att göra skillnad på riktigt, vilket lockar mig vidare inom organisationen och att nu få vara med och utveckla hyresrätterna inom HSB Skåne. Jag drivs av utmaningar och anser att det mesta är möjligt att genomföra, det gäller bara att våga, säger han.

[ Annons ]

Inför det nya uppdraget på HSB Skåne ser Mikael fram emot att sätta sig in i bostadspolitiken inom HSB Skånes verksamhetsområde och att fortsätta sin karriär inom en organisation som lever sina värderingar.

Mikael Jönsson tillträder sin nya tjänst den 1 september, och Ann Irebo, vd på HSB Skåne, är nöjd över rekryteringen.

– Vi är glada över att kunna hälsa Mikael välkommen till oss på HSB Skåne. Hans långa erfarenhet och kompetens inom branschen kommer att bli till stor nytta i den satsning inom egna fastigheter som vi nu gör med såväl förvärv av fler hyresrätter som uppstarten av en coliving-fastighet, säger hon.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]