[ Annons ]

Foto: HSB
Publicerat 24 september, 2018

HSB Landskrona och HSB Malmö samarbetar

HSB Landskrona och HSB Malmö inleder ett samarbete. Tanken är bland annat att det ska gynna den gemensamma utvecklingen samt man tillsammans ska vara en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på boendemarknaden.

Rent strukturellt blir det en del förändringar. Mikael Jönsson, vd på HSB Landskrona sitter kvar på sin post, men blir samtidigt förvaltningschef på HSB Malmö. Jonny Samuelsson blir ny stabschef på HSB Landskrona, men stannar på posten som stabschef på HSB Malmö. Malin Sandvig, som tidigare haft tjänsten som förvaltningschef på HSB Malmö, tar sig an den nya rollen som verksamhetsutvecklingschef för de båda regionföreningarna.

[ Annons ]

– Tillsammans blir vi starka. Med våra samlade erfarenheter och spetskompetenser uppstår nya utvecklingsmöjligheter. Vi kommer att kunna erbjuda ännu vassare tjänster för våra medlemmar och kunder och stärka vår lokala position, säger Mikael Jönsson.

Enligt HSB Malmös vd Michael Carlsson är det nya samarbetet en ”perfekt match”.

– Vi har en spännande tid framför oss, där vi matchar varandra i våra olika specialkompetenser. Våra medlemmar förväntar sig högsta kvalitet och för att fortsätta erbjuda det ser vi att ett samarbete är helt rätt väg att gå. Vi använder oss av varandras styrkor och tillsammans ökar vi utvecklingstakten, säger han.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]