Bild: HSB
Publicerat 17 september, 2018

HSB byggstartar Kungsvyn

HSB byggstartar 76 lägenheter i Kungsängen utanför Stockholm, med närhet till såväl centrum som vatten och bad.

Projektet har fått namnet Kungsvyn och de flesta lägenheter ska enligt HSB ha sjöutsikt över Mälaren. Kungsvyn blev möjlig tack vare ett stort intresse för tidigare projekt i området.

[ Annons ]

– Vi ser att det har lättat på marknaden och att försäljningen börjar ta fart igen. Med förtroende från såväl köpare som våra ägare byggstartar vi det här attraktiva boendet i Kungsängen, säger Peter Lundmark, försäljningschef på HSB Bostad.

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats mot en stor grön gård som sluttar ner mot Mälaren, samtidigt som Kungsvyn har nära till både Kungsängens centrum och pendeltågsstationen.

– Det är ett efterlängtat projekt, som kunder och medlemmar har väntat på i flera år. Nyproduktion är väldigt speciellt för många, eftersom man blir den första att flytta in och slipper sådant som borrhål och repade golv. Det går att sätta en egen prägel på bostaden och inredningen genom alla de tillval vi erbjuder och det är något våra medlemmar och kunder uppskattar, säger Anders Svensson, vd på HSB Stockholm.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]