[ Annons ]

Foto: Peter Cohen
Publicerat 13 november, 2015

Hos Djenee kan du köpa tid

Be om hjälp med vad som helst. Så länge det du vill ha är lagligt och möjligt så fixar Djeene det åt dig. Företaget är ett av alla digitala entreprenörer som samlats inom företagsklustret Epicenter i Stockholm.

Det står naturligtvis en bitcoin-automat i entrén till kontorsklustret Epicenter i Stockholm.

[ Annons ]

Här samsas purfärska IT-entreprenörer men också gamla rävar som Telia och SEB, som båda hyr utrymme för att vara på plats där de experimentella, digitala lösningarna tar form. En av dem är den nya tjänsten Djeene.

– Det handlar helt enkelt om att köpa tid till det man hellre vill hinna göra. Så summerar Djenees grundare Pär Helgosson konceptet bakom tjänsten, som enklast kan beskrivas som en digital concierge.

Användaren skickar en önskan om vad hen behöver hjälp med. Därefter tar Djenee över problemet och återkommer med ett förslag på en lösning. Att till exempel boka ett bord på en restaurang kostar ingenting. Istället kommer Intäkterna från en mindre marginal på tjänster som kostar pengar, till exempel att beställa städhjälp. Djenee tar sig an alla uppdrag så länge de är lagliga och möjliga.

– Vi har hjälpt folk att montera Ikeamöbler, arrangera after works, köpa nya kassaapparater och båtar.

I somras flyttade Djenee in i lokalerna och ljuv musik uppstod i symfoni med innovationscentrets övriga hyresgäster.

– Vi letade efter en plats för innovation, inspiration och partnerskap, allt det har vi hittat här, säger Pär Helgosson och fortsätter:

– Det som passar oss perfekt med att vara just här är att man hela tiden blir exponerad för så många andra kunskapsområden, oavsett om man ber om det eller inte.

Hyresgäst: Djenee.

Hyresvärd: AMF Fastigheter.

Adress: Kontorsklustret Epicenter på Malmskillnadsgatan 32, Stockholm

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]