[ Annons ]

Foto: Järfällahus.
Publicerat 13 mars, 2020

Hon tar över Järfällahus

Jennie Sahlsten är ny vd på Järfällahus. Hon kommer närmast från Erlandsson Bygg och rollen som koncernchef.

Jennie Sahlsten har en bakgrund i såväl allmännyttan och privata fastighetsbolag som från kommunal verksamhet, bland annat på Enköpings Hyresbostäder och NCC Construction Sverige. Hon har även arbetat med bostadsstrategiska frågor i Uppsala kommun.

[ Annons ]

– Styrelsen är mycket glad att vi kunnat rekrytera Jennie Sahlsten till ny vd för Järfällahus. Hon kommer att tillträda sitt uppdrag i början av juni. Jenny har lång erfarenhet från fastighetsbranschen i olika roller och är en mycket uppskattad ledare. Jag är övertygad om att Jennie Sahlsten kommer kunna ta Järfällahus till nya nivåer genom att vidareutveckla Järfällahus affär och organisation, säger Björn Lindforss (M), styrelseordförande i Järfällahus

Järfällahus utser samtidigt nuvarande tillförordnad vd, Zara Lahouar, till vice vd för Järfällahus. Rekryteringarna ingår i företagets strategi att bli ännu starkare inom sin affärsverksamhet. Zara fortsätter att vara tillförordnad vd, fram tills Jennie Sahlsten tillträder sin vd-tjänst den 1 juni.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]