Foto: Kungsleden.
Publicerat 17 april, 2020

Hon får dubbla roller på Kungsleden

Ylva Sarby Westman är ny ekonomichef på Kungsleden. Hon sitter kvar på posten som vice vd, men har ett övergripande ansvar för bolagets transaktionsverksamhet, värdering, hr, hållbarhet och IT.

Kungsledens nuvarande ekonomichef, Magnus Jacobsson slutar den 1 maj, varpå Ylva Sarby Westman efterträder honom i rollen som ekonomichef.

– Det är verkligen glädjande att Ylva nu blir Kungsledens nya ekonomichef. Med 25 år i branschen varav 11 år i olika ledande positioner på Kungsleden är hon en av fastighetsbranschens mest erfarna och välmeriterade personer. Ylva har ett mycket värdefullt kunnande inom hela fastighetsaffären och är en erfaren och mycket uppskattad ledare, säger Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden.

[ Annons ]

Ylva Sarby Westman är civilingenjör med inriktning mot fastighetsekonomi och har även varit vice vd på Newsec Investment och fastighetsutvecklingschef på NCC Property Development innan hon 2009 började på Kungsleden.

– För mig är det en fantastisk möjlighet att tillsammans med våra kompetenta och engagerade medarbetare få utveckla Kungsledens ekonomi- och finansfunktion och ta nästa steg på vår fortsatta resa, säger Ylva Sarby Westman vice vd och tillträdande ekonomichef på Kungsleden.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]