[ Annons ]

Foto: Sweco.
Publicerat 29 september, 2020

Hon blir vd för Swecos projektledningsverksamhet

Farah Al-Aieshy är ny vd för Swecos projektledningsverksamhet. Hon kommer närmast från rolllen som regionchef för Swecos anläggningskonsulter i Stockholm.

Farah Al-Aieshy har arbetat på Sweco sedan 2017 och har haft flera ledande roller i bolaget. Nu tar hon alltså över rollen som vd för projektledningsverksamheten, med cirka 400 medarbetare.

– Farah är en uppskattad ledare med såväl medarbetare som kund och affär i fokus. Swecos projektledningsverksamhet är en viktig del av Sweco och ökar i betydelse för både Sweco som helhet och för våra kunder och med Farah får vi en trygg och erfaren ledare som kan leda verksamheten till tillväxt, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige. 

[ Annons ]

Farah Al-Aieshy tillträder den 15 oktober och ersätter Anna Yman som varit tillförordnad vd sedan juli 2020.

– Det känns otroligt spännande och jag är väldigt glad att få möjlighet att driva ett av Sveriges främsta projektledningsbolag. Jag ser fram emot att tillsammans med våra engagerade projektledare stärka verksamheten ytterligare för att ligga i framkant och bidra till våra kunders framgång, säger Farah Al-Aieshy.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]