[ Annons ]

Susanne Åhlén tillträder tjänsten som vd för Fasticon kompetens den 13 juni. Foto: Fasticon Kompetens.
Publicerat 18 mars, 2016

Hon blir vd för Fasticon Kompetens

Susanne Åhlén, i dag Head of Leasing Retail på Atrium Ljungberg, blir vd för Fasticon Kompetens. Hon efterträder Jonas Gustavsson, som blir koncernchef och vd för moderbolaget Fasticon Kompetens Holding.

– Jag ser det här som en jättespännande utmaning, där jag får möjlighet att förena det bästa av två världar – kompetensförsörjning och fastighetsbranschen. Jag brinner för HR- och rekryteringsfrågor, det är områden som har legat mig varmt om hjärtat under alla mina nästan 20 år som ledare, säger Susanne Åhlén, i ett pressmeddelande.

[ Annons ]

Rekryteringen av Susanne Åhlén är ett steg i satsningen på att bredda Fasticon Kompetens till att omfatta kompetensförsörjning inom fler delar av samhällsbyggnadssektorn.

Susanne Åhlén har arbetat för Atrium Ljungberg i sex år, först som marknadsområdeschef för Sickla Köpkvarter och sedan 2013 som etableringschef, handel. Dessförinnan var hon på Aberdeen Property Investors i sju år, som centrumchef för Stinsen Shoppingcenter och sedan som Sverigechef för Centre Management.

Susanne Åhlén tillträder tjänsten som vd den 13 juni.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]