[ Annons ]

Foto: Cushman & Wakefield.
Publicerat 29 september, 2021

Hon blir tf vd på Cushman & Wakefield

Marie Cronström är ny tillförordnad vd på Cushman & Wakefield Sverige. Hon kommer närmast från rollen som vice vd på samma bolag.

Marie Cronström kom till Cushman & Wakefield 2015 och efterträder nu alltså nuvarande vd Karl Persson, som avgår från sin post den 1 november och därefter lämnar bolaget vid årsskiftet. Rekryteringen av en permanent efterträdare har inletts.

– Marie är en mycket erfaren och respekterad ledare och kommer att gå sömlöst in i rollen. Vår svenska verksamhet har en otroligt stark position och levererar landmärkesprojekt för marknadens ledande investerare och ägare. Vi riktar ett stort tack till Karl för hans ovärderliga bidrag under hans tid hos Cushman & Wakefield – både som transaktionsrådgivare och Head of Sweden. Vi önskar honom allt gott och ser fram emot ett fortsatt samarbete, säger Colin Wilson, VD, EMEA, Cushman & Wakefield.

[ Annons ]

Marie Cronström ser fram emot att få fortsätta utveckla bolagets verksamhet. 

– Det är med stor stolthet jag tar mig an rollen som ledare för ett fantastiskt team av kollegor som arbetar med våra kunder i Sverige och i hela Norden. Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla vår verksamhet till nästa nivå, säger hon. 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]