Lisa Torpel blir regionchef region Mitt, Swecos arkitektverskamhet. Foto: Sweco.
Publicerat 13 augusti, 2018

Hon blir regionchef på Sweco

Lisa Torpel tillträder som ny regionchef för Swecos arkitekter i region Mitt. Hon har tidigare haft olika roller inom Sweco, närmst som QA-ledare och hållbarhetskoordinator.

– Efter en gedigen rekryteringsprocess känner jag mig trygg med att Lisa blir ansvarig för region Mitt. Lisa har genom sina olika roller på Sweco fått ett stort kontaktnät och lett både vårt hållbarhets- och QA-arbete vilket byggt upp hennes ledarerfarenhet som kommer regionen till godo, säger Jan Mattsson, vd för Swecos arkitektverskamhet.

[ Annons ]

Lisa Torpel blir ny regionchef för Region Mitt, vilket innefattar Swecos arkitektverskamhet i Uppsala, Örebro, Västerås, Norrtälje och Linköping. Lisa Torpel är i grunden landskapsarkitekt och har sedan hon började på Sweco varit studiochef, QA-ledare och hållbarhetskoordinator. Hon ingår sedan tidigare i bolagets ledningsgrupp.

– Jag ser fram emot att få leda region Mitt som sedan april har en ny sammansättning av kontor och medarbetare. Tillsammans vill jag att vi ska stärka samarbetet i regionen som har stor potential och en varierande marknad. Mitt fokus kommer till att börja med vara att lära känna de olika städerna, medarbetarna, uppdragen och marknaderna, säger Lisa Torpel, regionchef region Mitt, Swecos arkitektverskamhet.

Hon ersätter Margareta Gelius som sedan årsskiftet är regionchef för region Husbyggnad i Stockholm.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]