Foto: Ettelva Arkitekter
Publicerat 24 september, 2019

Hon blir ny vd på Ettelva

Christina Karlsson Kazeem är ny vd på Ettelva Arkitekter. Hon tillträder sin tjänst under oktober.

Christina Karlsson Kazeem har haft ledande roller inom en rad kreativa internationella byråer och har en civilingenjörsexamen från KTH i botten. Hon har även varit engagerad inom hållbar stadsutveckling och är bland annat aktiv i fastighetsbolaget Castellums styrelse.

[ Annons ]

– Jag kände direkt när jag klev in genom dörren till Ettelva att vi delar värdegrund. Jag ser fram emot att få jobba med mina roliga och skickliga kollegor som varje dag skapar omsorg om människan och genomtänkta, inkluderande miljöer vi alla mår bra av och vill leva i, säger Christina Karlsson Kazeem i en kommentar.

Christina Karlsson Kazeem ersätter därmed Anders Lindhs, som lämnar vd-uppdraget efter 13 år. Han ska i stället fokusera på arkitektarbete i projekt och kundrelationer på Ettelva.

– Christinas spännande bakgrund – en mångårig kombination av varumärkesbyggande, digitalisering, ledarskap och fastighetsbranschen – kommer att föra Ettelva vidare i vårt eget förändringsarbete, säger Eva Wetterdal, styrelseordförande.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]