Foto: Stenvalvet
Publicerat 14 januari, 2020

Hon blir ny vd för Stenvalvet

Maria Lindström är ny vd för Stenvalvet. Hon tillträder sin tjänst under våren och ersätter därmed Magnus Edlund.

Maria Lidström har en har en civilingenjörsexamen Väg och Vattenbyggnad från Luleå tekniska universite och kommer närmast från rollen som stadsutvecklingschef på Humlegården Fastigheter, ett företag hon tillhört under de senaste tio åren, bland annat som chef investering och utveckling och projektchef.

[ Annons ]

– Vi är glada över att ha kunnat rekrytera Maria Lidström till ett attraktivt uppdrag inom fastighetssektorn. Maria kommer att bidra med sin breda erfarenhet från olika roller inom fastighetsbranschen. Hon har lång fastighetserfarenhet, gedigen erfarenhet av att arbeta med starka varumärken och har konsekvent levererat starka resultat i sina tidigare roller, säger styrelseordförande Dag Klackenberg i ett uttalande.

Vice vd och affärsutvecklingschef Sara Östmark har utsetts till tillförordnad vd för Stenvalvet fram tills Maria Lindström tillträder.

– Jag är oerhört glad över förtroendet att få leda ett välskött bolag med långsiktiga ägare inom en framtidssektor i fastighetsbranschen och ser fram emot att lära känna både verksamhet och medarbetare, säger Maria Lidström.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]