Foto: Privat.
Publicerat 11 maj, 2020

Hon blir ny vd för Roslagsbostäder

Eva Lenngren är ny vd på Roslagsbostäder. Hon kommer närmast från rollen som fastighetsdirektör och chef för Fastighetsförvaltningen på Fortifikationsverket.

Eva Lenngren har tidigare även varit fastighetschef på Stockholmshem och Locum. Hon är i grunden civilingenjör inom lantmäteri och har lång erfarenhet från fastighetsbranschen.

– Det är väldigt hedrande att jag har fått förtroendet att axla VD-rollen i Roslagsbostäder. Norrtälje kommun är inne i en spännande expansion och Roslagsbostäder är ett viktigt företag för invånarna i Norrtälje, så det ska bli spännande att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med medarbetarna, säger Eva Lenngren.

[ Annons ]

Roland Brodin (M), styrelseordförande Roslagsbostäder, är nöjd med rekryteringen av Eva Lenngren.

– Vi har gjort en riktig bra rekrytering när vi knutit Eva Lenngren till Roslagsbostäder. Hon har både rätt erfarenheter, ledaregenskaper och engagemang för att fortsätta utveckla vårt bostadsbolag, säger han i en kommentar.

Bino Drummond (M), kommunstyrelsens ordförande, är inne på samma spår.
– Roslagsbostäder är ett bra kommunalt bolag. Jag välkomnar Eva Lenngren till oss och ser fram mot att hon fortsätter att göra Roslagsbostäder ännu bättre, säger

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]