Hon blir ny vd för Roslagsbostäder

Eva Lenngren är ny vd på Roslagsbostäder. Hon kommer närmast från rollen som fastighetsdirektör och chef för Fastighetsförvaltningen på Fortifikationsverket

Annons:

Annons:


Eva Lenngren har tidigare även varit fastighetschef på Stockholmshem och Locum. Hon är i grunden civilingenjör inom lantmäteri och har lång erfarenhet från fastighetsbranschen.

– Det är väldigt hedrande att jag har fått förtroendet att axla VD-rollen i Roslagsbostäder. Norrtälje kommun är inne i en spännande expansion och Roslagsbostäder är ett viktigt företag för invånarna i Norrtälje, så det ska bli spännande att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med medarbetarna, säger Eva Lenngren.

Roland Brodin (M), styrelseordförande Roslagsbostäder, är nöjd med rekryteringen av Eva Lenngren.

– Vi har gjort en riktig bra rekrytering när vi knutit Eva Lenngren till Roslagsbostäder. Hon har både rätt erfarenheter, ledaregenskaper och engagemang för att fortsätta utveckla vårt bostadsbolag, säger han i en kommentar.

Bino Drummond (M), kommunstyrelsens ordförande, är inne på samma spår.
– Roslagsbostäder är ett bra kommunalt bolag. Jag välkomnar Eva Lenngren till oss och ser fram mot att hon fortsätter att göra Roslagsbostäder ännu bättre, säger

Annons: