[ Annons ]

Liia Nõu är ny vd för Pandox. Foto: Pandox
Publicerat 23 augusti, 2021

Hon blir ny vd för Pandox

Liia Nõu är ny vd för Pandox. Hon har varit ekonomichef på samma företag sedan 2007 och tillförordnad vd sedan den 21 maj i år.

Christian Ringnes, styrelseordförande för Pandox, säger i ett uttalande att tillsättandet av Liia Nõu kommer efter en strukturerad rekryteringsprocess och noggranna överväganden.

– Liia Nõu är en modern ledare med lång erfarenhet från hotellfastighetsmarknaden och en person som både styrelse och organisation har ett mycket stort förtroende för. Styrelsens bedömning är att Liia Nõu är den som bäst kan balansera Pandox behov av både kontinuitet och förändring, säger han.

[ Annons ]

Liia Nõu har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och behåller ansvaret som CFO till dess en ersättare har rekryterats.

– Jag är både hedrad och glad över att få förtroendet att leda detta fantastiska bolag som jag varit en del av i 14 år och bidragit till att forma. Pandox har allt det jag beundrar i ett modernt företag – en tydlig och stark affärsidé, en kompetent, erfaren och driven organisation och styrelse, samt en företagskultur som speglar de kärnvärden jag själv står för; mod, integritet, professionalism, prestigelöshet, värme och lite busighet.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]