Foto: Link Arkitektur
Publicerat 28 oktober, 2019

Hon blir ny vd för Link Arkitektur

Kirsten Anker Sørensen är ny koncernchef för LINK arkitektur. Hon utses samtidigt till ny koncerndirektör inom arkitektur på moderbolaget Multiconsult ASA.

Kirsten Anker Sørensen är sedan 2017 även vd för LINK arkitektur i Danmark och kombinerar den tjänst med sin nya roll.

[ Annons ]

– Jag har haft ett gott samarbete med Kirsten i sin roll som vd för LINK arkitektur i Danmark. Det gläder mig att hon nu även kommer att ta ett helhetsansvar för koncernen, säger John Lydholm, vd för LINK arkitektur i Sverige.

Kirsten Ankers Sørensen har varit anställd på LINK arkitektur sedan 2015 och är även utbildad inom industridesign och ekonomi. September 2017 tog hon över huvudansvaret för LINK arkitektur i Danmark och gick samtidigt in i koncernledningen.

– Jag är stolt och glad över att bli utnämnd som koncernchef för LINK arkitektur. Jag ser fram emot att anta uppdraget med att, tillsammans med våra kompetenta medarbetare, lyfta företaget till nästa nivå. Med 500 medarbetare i Skandinavien är vi en unik verksamhet med stora möjligheter att vara en aktiv samhällsaktör och skapa framtidsorienterad arkitektur, säger Kirsten Anker Sørensen.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]