[ Annons ]

Monica Bruvik, ny vd för City i Samverkan. Foto: Mikael Sjöberg
Publicerat 17 november, 2021

Hon blir ny vd för City i Samverkan

Monica Bruvik är ny vd för City i Samverkan Stockholm. Hon kommer närmast från HUI och rollen som senioranalytiker. 

Monica Bruvik är Civilingenjör i Lantmäteri i grunden och har förutom tjänsten som senioranalytiker på HUI även arbetat som fastighetsutvecklare på WSP och varit vd på Centrumutveckling. De senaste åren har hon även varit styrelsemedlem i City i Samverkan.

– Monica kommer, i sin roll som vd, att intensifiera arbetet med att svara upp mot Stockholms citys nya utmaningar och medlemmarnas nuvarande och kommande behov, säger Lars Backemar, styrelseordförande City i Samverkan.

[ Annons ]

För Monic Bruvik väntar nu arbetet med att förstärka Stockholm citys attraktionskraft, som inte bara påverkats av pandemin, utan även av skärpt konkurrens, förändrade konsumtionsvanor och stora ombyggnadsprojekt.

– Jag ser fram emot att få initiera och underlätta det viktiga samskapandet som krävs i en tid med stora förändringar. Lika många utmaningar som finns, lika många möjligheter finns att utveckla Stockholms city till en ännu mer attraktiv och händelserik citykärna, säger Monica Bruvik.

Monica Bruvik tillträder sin nya tjänst den 1 februari 2022 och ersätter då tidigare vd Gabrielle Gjerswold, som valt att lämna uppdraget efter ett år för att arbeta i Botkyrka kommun.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]