[ Annons ]

Lena Ottosson, marknads- och kommunikationschef på Veidekke. Foto: Veidekke.
Publicerat 20 maj, 2021

Hon blir ny marknadschef på Veidekke

Veidekke rekryterar Lena Ottosson till rollen som ny marknads- och kommunikationschef. Hon kommer närmast från samma roll på it-företaget CGI.

Lena Ottosson kommer i sin nya roll bland annat leda och vidareutveckla Veidekkes arbete inom marknad- och kommunikation.

– Det är otroligt inspirerande att byta bransch, och när jag nu fick möjlighet att göra det på ett företag som dessutom förespråkar en sund byggbransch, så tackade jag självklart ja. Jag hoppas kunna bidra till att både driva affär, men också att locka fler att bli en del av oss och vår värderingsdrivna kultur. Min reflektion efter de första veckornas möten med många engagerade människor är att vi faktiskt gör det vi säger – bygger med hjärta, säger hon i en kommentar.

[ Annons ]

Lena Ottosson bakgrund är främst i it-branschen där hon bland annat arbetat med varumärkesfrågor, digital och social marknadsföring och intern kommunikation, både på nordisk och internationell nivå. 

– Den interna och externa kommunikationen inom Veidekke är väldigt viktig för att vi ska nå ut till befintliga och potentiella kunder och medarbetare och jag är därför mycket glad för att Lena valt att komma till oss. Jag ser fram emot att få ta del av hennes gedigna intresse och erfarenhet inom såväl affär som kommunikation, säger Mats Nyström, VD Veidekke Sverige.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]