[ Annons ]

Monica Söderberg. Foto: Unibail Rodamco
Publicerat 16 november, 2015

Hon blir nordisk uthyrningschef för Unibail Rodamco

Monica Söderberg har fått förtroendet att axla rollen som Head of Leasing och kommer därmed att vara huvudansvarig för uthyrningen i hela den nordiska portföljen.

Monica Söderberg. Foto: Unibail Rodamco
Monica Söderberg. Foto: Unibail Rodamco

[ Annons ]

Monica Söderberg har sedan mars 2014 arbetat med uthyrning som Key Account Manager för Unibail-Rocamco med ansvar för några av företagets största kunder. Innan dess kom Monica närmast från fastighetsbolaget Hufvudstaden senast med titeln förvaltningschef. Monica har, förutom sin gedigna bakgrund och breda erfarenhet från fastighetsbranschen, en mastersexamen inom juridik och examen som ekonom från Stockholms Universitet.

– Monica har lång erfarenhet från den svenska fastighetsmarknaden och är redan idag en stor tillgång för Unibail-Rodamco. Jag är övertygad om att hon nu kommer ta sig an sin nya roll på ett utmärkt sätt som kommer gynna bolaget, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco. Vår uthyrningsstrategi har varit mycket framgångsrik, och vi ser fram emot att med Monicas hjälp fortsätta den utvecklingen, säger Lars-Åke Tollemark.

Monica tillträdde sin tjänst den 11 november. Förutom att leda det nordiska leasingteamet blir hon även en del i bolagets nordiska ledningsgrupp. Hon efterträder Thomas Schelin.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]