Hyresgästföreningens kommunikations- och marknadschef Caroline Thunved. Foto: Hyresgästföreningen.
Publicerat 20 november, 2018

Hon blir kommunikationschef på Hyresgästföreningen

Caroline Thunved har rekryterats som kommunikation- och marknadschef till Hyresgästföreningens Riksförbund. Hon kommer närmast från Scouterna.

Caroline Thunved har arbetat som kommunikations- och insamlingschef på Scouterna och bland annat bidragit till framgångar för såväl varumärkeskännedom som mångfald och ökande medlemstal.

[ Annons ]

Scoutteamet har också under hennes ledarskap belönats för bästa ideella kommunikation, hon har utsetts till superkommunikatör och är nu nominerad för bästa ideella kampanj i årets 100-wattare.

– Med över en halv miljon medlemmar och nästan 10 000 förtroendevalda är Hyresgästföreningen en viktig aktör för ett hållbart samhälle där trygghet, integration och grannsamverkan kan utvecklas. En del av mitt uppdrag är att tydliggöra och stärka varumärket så att vi kan bli ännu fler och mer engagerade medlemmar, som är den lokala kraft som skapar bra miljöer i våra bostadsområden. Det är ett otroligt spännande uppdrag, säger Caroline Thunved och fortsätter:

– Jag ser fram emot att bidra till ett större medialt och kommunikativt genomslag för Hyresgästföreningen så att fler människor väljer att engagera sig. Det kommer vi bland annat göra genom att förtydliga Hyresgästföreningens ”varför” med målet att skapa en hundraprocentig kännedom.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]