Katarina Bolander Apazidis kommer närmast från Akelius. Foto: Förvaltaren
Publicerat 14 april, 2016

Hon blir Förvaltarens nya ekonomichef

Katarina Bolander Apazidis har tillträtt som ny ekonomichef hos det kommunala fastighetsbolaget Förvaltaren i Sundbyberg. Hon kommer närmast från en tjänst som koncerncontroller hos Akelius.

Katarina Bolander Apazidis sökte sig till Förvaltaren på grund av den stora ambitionen inom företaget samt att verksamheten är inriktad på tillväxtregionen Sundbyberg. I sin nya roll kommer Katarina Bolander Apazidis även att agera som stöd åt bolagets vd Petra K Ekström samt Förvaltarens ledning.

[ Annons ]

– Sundbyberg är en kommun som sticker ut i flera positiva avseenden, bland annat vad gäller den starka tillväxten i bostadsbyggandet. Jag lockades av den tydliga framåtandan inom Förvaltaren och dess organisation. En nyckelfaktor i ett starkt tillväxtskede är naturligtvis ekonomin. Jag ser fram emot att få jobba med att säkerställa att vi inom Förvaltaren lyckas kombinera en ambitiös utveckling av vår fastighetsportfölj med en fortsatt stark ekonomi, säger Katarina Bolander Apazidis.

Katarina kommer närmast från en tjänst som koncerncontroller på Akelius Residential Property AB, där hon arbetade mellan år 2012 och 2015. Dessförinnan, 2008 till 2012, var hon Financial Controller/biträdande ekonomichef på Crédit Agricole Corporate & Investment Bank. Katarina har även arbetat på Skolverket, Post- och telestyrelsen samt PwC.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]