Foto: Elizabeth Thompson.
Publicerat 12 maj, 2020

Hon bli ny vd på Carlstedt Arkitekter

Stina Ljungkvist är ny vd på Carlstedt Arkitekter Hon kommer närmast från BSK Arkitekter och rollen som vd.

Stina Ljungkvist, som suttit på vd-posten på BSK Arkitekter, ersätter Siv Axelsson som varit tillförordnad vd för Carlstedt Arkitekter sedan oktober 2019. Siv Axelsson sitter dock kvar som styrelseordförande för Carlstedt Arkitekter.

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Carlstedt Arkitekter. Med tanke på den tid vi befinner oss i känns det extra angeläget att arbeta på ett företag som gör stor nytta och många insatser för att lösa samhällets utmaningar. Mitt mål är att utveckla Carlstedt Arkitekter och samtidigt både bidra till hållbart samhällsbyggande och till våra kunders verksamheter. Det ska bli mycket inspirerande att sätta igång med detta tillsammans med engagerade och kompetenta medarbetare, säger Stina Ljungkvist.

[ Annons ]

Siv Axelsson är nöjd med rekryteringen av Stina Ljungkvist.

– Vi är mycket glada för att Stina ska börja hos oss på Carlstedt Arkitekter. Hennes långa erfarenhet av ledarskap och starka kundfokus är några av de värdefulla kompetenser Stina kommer att bidra med. Då företaget finns på tre orter blir det också en viktig del i uppdraget att hitta nya kunder och nya samarbeten både nationellt och lokalt, säger hon i ett uttalande.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]