[ Annons ]

Foto: Skövdebostäder.
Publicerat 22 november, 2019

Hon är Skövdebostäders nya vd

Katarina Prick är ny vd på Skövdebostäder. Hon kommer närmast från samma roll på Falbygdens energi. Hon tillträder sin tjänst den 18 maj.

Bernt Mårtensson, styrelseordförande på Skövdebostäder, säger i ett uttalande att Katarina Prick är en långsiktig, lugn och bekräftat god ledare med teknisk bakgrund och ett genuint intresse för hållbarhet och samhällsnytta.

[ Annons ]

– Just Katarinas stabilitet och långsiktighet är något av det vi fastnade för. Det tror vi kan vara framgångsfaktorer i Skövdebostäder fortsatta utveckling. Hon bidrar med ett tydligt och coachande ledarskap, säger han.

Förutom rollen som vd på Falbygdens energi har Katarina Prick bland annat en bakgrund som driftchef i Vattenfall Eldistribution. Nu ser hon fram emot att leda Skövdebostäder.

– Det är ju ett välskött bolag med många styrkor. Att få möjligheten att kombinera affärsmässighet med ett stort fokus på samhällsansvar känns otroligt inspirerande. Hållbarhet i alla dimensioner är ju verkligen essensen av en allmännyttas uppdrag och gör bolagets arbete extra viktigt för samhället, säger Katarina Prick.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]