[ Annons ]

Kristina Alvendal är Årets samhällsbyggare 2017.
Publicerat 12 oktober, 2017

Hon är årets samhällsbyggare 2017

Kristina Alvendal är Årets samhällsbyggare 2017. I motiveringen lyfts bland annat hennes klimatsmarta fokus och förmåga att röra sig mellan näringslivet och politiken.

Priset delades ut vid seminariekonferensen Samhällsbyggnadsdagarna på onsdagen den 11 oktober. Årets samhällsbyggare har delats ut sedan 2013.

[ Annons ]

-Det är fantastiskt roligt att presentera Kristina Alvendal som Årets Samhällsbyggare 2017 eftersom hon brinner för hållbar stadsutveckling. säger Sara Haasmark, VD Samhällsbyggarna.

Kristina Alvedal har tidigare varit etableringschef på Lidl och VD för Airport City, men har även politisk bakgrund då hon var Stadbyggnads- och fastighetsborgarråd i Stockholms stad mellan åren 2008 och 2010.

– Jag är oerhört glad och så klart stolt över denna utmärkelse säger Kristina Alvendal. Det är ett tydligt kvitto på att det jag åstadkommit tillsammans med andra hittills både har uppmärksammats och uppskattats fortsätter Kristina. Mina erfarenheter från politiken och från den privata fastighetsbranschen ger mig en kompetensmix som jag har mycket användning för i mitt sätt att arbeta, avslutar Kristina Alvendal.

Priset Årets Samhällsbyggare har delats ut sedan 2013.

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]