[ Annons ]

Publicerat 20 mars, 2019

Hockey- och fotbollsprofilerna öppnar nytt gym

Ishockeytränaren Niklas Wikegård och den internationella fotbollsdomaren Jonas Eriksson öppnar en ny tränings- och hälsoanläggning i Sigtuna. WE Sigtuna stadsängar blir duons tredje WE-anläggning.

WE, som står för Wikegård och Eriksson, öppnar en tredje tränings- och hälsoanläggning på cirka 700 kvadratmeter. Gymmet öppnar i Lidls lokaler vid Pilsborondellen i Sigtuna. Sedan tidigare har företaget etablerat två träningsanläggningar, en i Sigtuna och en i Knivsta.

[ Annons ]

Tanken är att de vill göra Sigtuna till Sveriges mest hälsosamma kommun, med fokus på rörelse och välmående.  Lidls Sverigechef Johan Augustsson menar att mat och träning går hand i hand.

– Vi är så glada att det är just WE som flyttar in, tillsammans kommer vi skapa grunden till en stadsdel som har den perfekta kombinationen av mat och hälsa. Som hängiven Sigtunabo ser jag verkligen fram emot detta, säger Johan Augustsson i ett pressmeddelande.

– Det är också en bonus att få öppna den nya anläggningen i Sigtuna stadsängar, Sveriges mest hållbara stadsdel, där Lidl bygger en unik byggnad vad gäller utseende, standard och hållbarhet, säger Niklas Wikegård.

Den nya träningsanläggningen förväntas öppna hösten 2020.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]