[ Annons ]

Publicerat 30 oktober, 2014

Hemfosa köper i mellersta Sverige för 795 miljoner

Hemfosa köper samhälls- och logistikfastigheter i Falun, Uppsala, Västerås och Eskilstuna av Kilenkrysset. Fastigheterna har en uthyrningsbar area om drygt 89 000 kvadratmeter. Hyresgäster är  bland annat landstinget i Västmanland och ett antal större företag. Bolaget köper även två samhällsfastigheter i Örebro kommun av fastighetsbolaget Larroy. I dem uppgår den totala uthyrningsbara arean till drygt […]

Hemfosa köper samhälls- och logistikfastigheter i Falun, Uppsala, Västerås och Eskilstuna av Kilenkrysset. Fastigheterna har en uthyrningsbar area om drygt 89 000 kvadratmeter. Hyresgäster är  bland annat landstinget i Västmanland och ett antal större företag.

[ Annons ]

Bolaget köper även två samhällsfastigheter i Örebro kommun av fastighetsbolaget Larroy. I dem uppgår den totala uthyrningsbara arean till drygt 5 000 kvadratmeter som hyrs avtvå friskolor med grundskoleverksamhet.
– Förvärven stärker Hemfosa inom det prioriterade segmentet samhällsfastigheter samtidigt som vi kompletterar vårt fastighetsbestånd med moderna logistikfastigheter i expansiva orter, säger Jens Engwall, vd för Hemfosa.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]