Foto: Hemfosa
Publicerat 12 januari, 2018

Hemfosa hyr ut logistikfastighet

Hemfosa fastigheter hyr ut en 20 000 kvadratmeter stor logistikfastighet vid Göteborgs hamn. Hyresgäst blir Agility och kontraktet är på åtta år.

Fastigheten Arendal 1:17 färdigställdes 2012 och omfattar cirka 20 000 kvm lokalarea, plus runt 30 000 kvadratmeter utvändig yta.

[ Annons ]

– Det är med stor glädje som vi nu kan utöka vår kapacitet till 43 000 kvm i ett mycket attraktivt område. Under 2016 investerade vi i ett logistiklager på 23 000 kvm som vi nu vuxit ur, den nya fastigheten på 20 000 kvm blir ytterligare ett steg vilket ger oss möjligheten att vidareutveckla våra kunders behov av avancerade logistiklösningar med en fokus på helheten, säger Mats Nordin, vd på Agility AB.

Även Hemfosa är nöjd över avtalet, eftersom lokalen tidigare stått tom.

– Vi är glada att hyra ut den tidigare tomställda logistikfastigheten i Arendal som vi med endast mindre insatser har anpassat till funktionella lokaler för den nya hyresgästen Agility AB. Arendal är ett viktigt område för industri och handel i Göteborgsregionen där vi aktivt fortsätter utveckla och utöka Hemfosas fastighetsbestånd, säger Annika Ekström, fastighetschef på Hemfosa

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]