[ Annons ]

Hembla har rekryterat Daniel Sedighha Mattsson, regionchef Stockholm Norra på Hembla. Foto: Hembla.
Publicerat 30 augusti, 2021

Hembla rekryterar regionchef

Daniel Sedighha Mattsson är ny regionchef på Hembla, region Stockholm Norra. Han kommer närmast från rollen som fastighetschef på Tyresö Bostäder.

På Hemble får Daniel Sedighha Mattsson det övergripande resultat- och budgetansvaret för regionen med fokus på att öka fastigheternas värde och att skapa en god och trygg boendemiljö för hyresgästerna. 

– Hembla har gjort en fantastisk resa och satt upp tydliga fokusområden som jag tror på och vill jobba med. Att Hembla prioriterar hög närvaro i sina områden, anställer medarbetare med stark lokal förankring, satsar på bosociala frågor och är en stabil och långsiktig ägare är viktigt för att skapa trygga och attraktiva bostadsområden, vilket jag brinner för, säger Daniel Sedighha Mattsson.

[ Annons ]

Daniel Sedighha Mattsson tillträder den 11 oktober, och har tidigare även jobbat som säkerhetschef på Familjebostäder.

– Vi är jätteglada att ha rekryterat Daniel. Han har bred erfarenhet inom fastighetsbranschen och god kunskap om våra områden. Hans engagemang för bosocialt arbete och trygghetsfrågor kommer också att vara väldigt värdefullt för oss, säger Mikael Röjdemark, förvaltningschef på Hembla.

I Hemblas region Stockholm Norra ingår områdena Rinkeby, Husby, Sollentuna, Uppsala, Märsta, Bro, Västerås, Köping och Arboga. Här finns 7 156 av Hemblas lägenheter samt cirka 60 000 kvadratmeter kommersiella lokaler.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]