Publicerat 6 februari, 2019

Helena Fremle till Riksbyggen

Helena Fremle blir ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Södra Skåne. Det var bolagets tydliga profil i hållbarhetsfrågor som lockade.

Helena Fremle kommer närmast från Helsingborgshem där hon varit affärsområdeschef för Boendeutveckling och service.

[ Annons ]

Den 2 maj tillträder Helena Fremle som ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Södra Skåne. Dessförinnan har hon även arbetat på Landskronahem, först som chef för Marknad och boende, därefter som vd under ett antal år. Helena Helena har en bred bakgrund med en kandidatexamen inom statskunskap och kompletterande kurser inom sociologi, arbetsmarknadskunskap, arbetsrätt och fastighetsekonomi. Något som kan komma väl till pass när hon ska ta tag i de nya arbetsuppgifterna.

– Riksbyggen har tydliga värderingar och ligger i framkant när det gäller hållbarhet vilket ger uppdraget ett långsiktigt perspektiv att förhålla sig till. Jag ser fram emot att tillsammans med mina medarbetare hitta formerna för hur vi ska utvecklas och bli en ännu bättre samarbetspartner för både befintliga och nya kunder, säger Helena Fremle.

Marknadsområde Södra Skåne innefattar kommunerna Malmö, Burlöv Svedala och Vellinge. Kunderna finns bland bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Sammanlagt förvaltar marknadsområdet cirka 25 000 bostads- och hyresrätter samt ett antal offentliga och kommersiella lokaler. Sammanlagt arbetar cirka 80 anställda inom marknadsområdet plus ett antal säsongsanställda varje sommar.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]