[ Annons ]

Foto: Åke Sundvall.
Publicerat 13 februari, 2020

Heba och Åke Sundvall bygger i Bredäng

HEBA Fastighets och Åke Sundvall Byggnads bildat ett samägt bolag med syfte att bygga bostadsrätter i Bredäng. Projektet, som kallas Panorama, har utsikt över Mälaren, södra Stockholm och Sätraskogens naturreservat.

Patrik Emanuelsson, vd Heba Fastighets, är nöjd med det nya avtalet, eftersom Panorama är bolagets första bostadsrättsprojekt och samarbetsprojekt.

[ Annons ]

– Vi har letat efter en partner som kompletterar våra styrkor och kan ta bolaget till nästa nivå och jag tycker att Åke Sundvalls Byggnads AB är precis den vi letat efter. Vi ser framemot att fortsätta våra diskussioner, inte bara kring samarbeten kring bostadsrätter utan även andra upplåtelseformer och jag hoppas och tror på ett långt och fruktbart samarbete, säger han i en kommentar.

Det handlar om tre punkthus med ett underliggande gemensamt garage. Totalt cirka 10 000 kvm BOA/LOA. Planerad byggstart är hösten 2020. Genom avtalet äger parterna 50% vardera av projektet.

– Detta samarbete är såväl utvecklande som roligt då vi båda bär på stolta byggmästartraditioner och våra kunskaper och erfarenheter kompletterar varandra väl. Vi vill skapa bostäder som tillför något extra till området de befinner sig i och som får människor att må bra. Panorama kommer att passa väl in i denna ambition och vi ser fram emot att bygga detta projekt tillsammans med HEBA, säger Martin Sundvall, vd på Åke Sundvall Byggnads AB.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]