Elisabeth Vansvik, kommunikationsdirektör på Wallenstam. Foto: Wallenstam
Publicerat 6 september, 2017

Hattrick när Wallenstam tog full pott i Årets börsbolag 2016

Fastighetsbolaget Wallenstam har utsetts till Årets börsbolag 2016 för tredje året i följd efter att ha tagit fullt antal poäng i samtliga tre delmoment. Med 108 poäng av 108 möjliga så vann bolaget tävlingen, som arrangerades av Kanton och Aktiespararna, med elva poäng.

Årets Börsbolag innefattar bästa årsredovisningen, bästa Delårsrapport och bästa IR-Webbplats. Det företag som får högst antal sammanräknade poäng i de tre kategorierna utses till Årets börsbolag.

[ Annons ]

– Det är fantastiskt roligt att vi har utsetts till Årets börsbolag. Vi har en hög ambitionsnivå och utmärkelsen är en bekräftelse på att allt det arbete som vi lägger på att utveckla vår information till marknaden uppskattas, säger Elisabeth Vansvik, kommunikationsdirektör på Wallenstam.

Tävlingen Årets börsbolag är öppen att delta i för alla bolag från Nasdaq Stockholms samtliga listor samt NGM Equity. Den syftar till att höja ambitionsnivån hos bolagen och skapa praxis gällande finansiell och icke-finansiell information samt en mer enhetlig utformning av bolagens årsredovisningar, delårsrapporter och IR-webb.

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]