Publicerat 10 november, 2015

Här är finalisterna i Green Tenant Award 2015

Den årliga tävlingen Green Tenant Award prisar Sveriges mest hållbara kontorshyresgäst. Nu har årets finalister utsetts.

Ramböll och AON i Stockholm samt Skanska i Malmö har utsetts till finalister i Green Tenant Ward 2015. Någon av dem kommer att koras som vinnare den 23 november på Stockholms Handelskammare av juryordförande Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan.

[ Annons ]

Tävlingen, som hålls för fjärde året i rad, ska lyfta fram kontorshyresgäster som  strävar mot ett minskat koldioxidavtryck och arbetar aktivt för att utveckla och stimulera en hållbar arbetsmiljö.

Årets finalister har utsetts utifrån sex olika kriterier: engagemang, affärsnytta, strategi, kommunikation, kompetensutveckling och medarbetartrivsel. Juryn består av Anna Denell, hållbarhetschef Vasakronan, Nyamko Sabuni, hållbarhetschef ÅF, Ellinor Eke, vd U&We, Stellan Fryxell, hållbarhetschef Tengbom arkitekter, och Erik Dellner, Director Solutions Development, Nordics, JLL.

– Många av årets nominerade företag håller en väldigt hög nivå och det har varit svårt att utse finalisterna. Skanska, Ramböll och AON visar på ett stort engagemang för hållbar utveckling i samtliga led, har förmågan att påverka och inspirera och förtjänar verkligen alla tre att uppmärksammas, säger juryordförande Anna Denell.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]